Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твВодещият на предаването Студио Хъ Тошко Йорданов

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твВодещият на предаването Студио Хъ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов разкри детайли от кухнята на парламента: Там почти нищо няма никакво значение. Спират закона за лев субсидия

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Водещият на предаването " Студио Хъ " Тошко Йорданов разкри елементи от кухнята на Народното събрание, където той към този момент има цялостен достъп освен като публицист, а и като народен представител: 

" Вечер тука (в предаването), заран ставам рано, тъй като би трябвало да се върви в оная постройка, а през днешния ден открих, че в Народното събрание съвсем няма никакво значение какво се уговарят ръководителите на групи. Това е така наречен председателски съвет, където ръководителите на парламентарни групи се събират и вземат решение къде е дневният ред и какво се случва денем. Което се оказа, че няма безусловно никакво значение, след което в зала се стартират едни политически заявления, за вижте ме какъв брой съм угрижен и кардинален. 

Вероятно по този начин се прави, ще забележим, пък може да е тъй като Народното събрание в този момент стартира и някои хора имат потребност от изява. Ще забележим. Парламентът е мястото за действителна работа. Сега текат диспути за новия избирателен кодекс. Доколкото разбрах всички, но всички са скочили и са спрели закона за един лев дотация. " - разкри депутатът от Има Такъв Народ. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР